A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Keni shtuar peshë? Ja gabimet që nuk duhet t’i bëni

Nëse po shtoni ndonjë kilogramë më tepër, mos u demoralizoni, sepse shpesh me rritjen e peshës bëhen disa gabime të cilat kthimin në formën e mëparshme e bëjnë më të vështirë. Gazeta Shqip sjell pesë gabimet që nuk duhet të bëni për të “rigjetur” siluetën perfekte. Klikoni shigjetat djathtas për të parë listën e fotografive dhe shpjegimeve.

Stërvitjet fizike janë të rëndësishme
Slide 1 / 6
Slide 1 / 6

Stërvitjet fizike janë të rëndësishme

Kur shëndosheni bëni gabime që ndikojnë negativisht në gjendjen tuaj shpirtërore, por edhe në përpjekjen për t’u kthyer sërish në formë të mirë trupore. Nëse silueta nuk është më ajo e mëparshmja dhe ju filloni të shihni të frikësuar kilogramët që akumulohen, mos u dëshpëroni, por ndiqni një dietë të balancuar dhe korrekte për të humbur peshë. Mos e harroni rëndësinë e ushtrimeve fizike për të tonifikuar muskujt dhe për të pasur një trup të fortë dhe elegant. Ndërkohë ndiqni me korrektësi rregullat e dietës për të mos bërë gabime.

Klikoni shigjetat djathtas për të mësuar gabimet që nuk duhet të bëni kur të filloni të shëndosheni.