A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Unazat e shpinës, Inflamacioni, Spondiliti ankiloz

Katër hapa për të shtyrë plakjen

Çdokush dëshiron ta dijë sekretin e të jetuarit gjatë. Por, e dini çfarë? Nuk ka vetëm një mënyrë për të parandaluar p...

Si t’i mbani kockat e shëndetshme?

Përmes videos në vazhdim ju do të mësoni si t’i mbani eshtrat tuaja të shëndetshme gjatë çdo faze të jetës tuaj. Ju do të k...

Si ta ngadalësoni plakjen?

Ju nuk mund ta ndaloni orën, as nuk mund ta ktheni prapa kohën... Por ju mund të plakeni më hijshëm. Ju do të keni nevojë për: Boronica; Fruta ar...

Urina, infeksionet e traktit urinar

Ulcera peptike

Ulni kaloritë me ushqime të shijshme

Pakësoni kaloritë nga ushqimet tuaja të preferuara duke ndjekur këto këshilla të thjeshta. Ju do të keni nevojë: Dy të bardha të ...

Ulni kaloritë pa lënë anash ushqimet e preferuara

Pakësoni kaloritë e konsumuara nga ushqimet tuaja të preferuara duke ndjekur këto këshilla të thjeshta. Ju do të keni nevojë për: Dy të ...

Mendo, Ushqehu, Kurse

Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara (UNDP) në Kosovë përmes videos ka mbështetur kampanjën botërore të UNEP kundër hudhjes s&eum...

Çfarë të bëni për të parandaluar hemorroidet?

Të parandaloni hemorroidet është më lehtë se që keni menduar. Me pak ushtrime fizike, ushqim të kujdesshëm dhe ndryshime në shprehi, ju mund t...

Urinimi i fëmijëve në shtrat

Si ta ndihmoni fëmijën të mos urinojë në shtrat?

Kur fëmija juaj nuk mund ta kontrollojë urinimin në shtrat, kjo është shqetësuese për të dy ju. Ja disa këshilla se si mund ta zgjidhni proble...