A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Truri, kanceri

Si të shëroheni më shpejtë pas operacionit?

Askujt nuk i pëlqen të qëndrojë shtrirë në shtrat pas ndërhyrjes kirurgjike. Ndiqni këto këshilla se si të përmirësoheni më...

Kanceri dhe stresi që ai shkakton

Ashtu si stresi dhe ankthi kanë pasoja negative për shëndetin, një qendrim optimist mund t’i shërbejë shërimit. Korrespodentja e Zërit të...

Tiroidea, Hipertiroidizmi

Tumoret, Kanceri i veshkave

Si të shëroheni më shpejtë pas operacionit?

Askujt nuk i pëlqen të qëndrojë shtrirë në shtrat pas ndërhyrjes kirurgjike. Ndiqni këto këshilla se si të përmirësoheni më...

Kanceri dhe stresi që ai shkakton

Ashtu si stresi dhe ankthi kanë pasoja negative për shëndetin, një qendrim optimist mund t’i shërbejë shërimit. Korrespodentja e Zërit të...

Trullosja

Katër hapa për të shtyrë plakjen

Çdokush dëshiron ta dijë sekretin e të jetuarit gjatë. Por, e dini çfarë? Nuk ka vetëm një mënyrë për të parandaluar p...

Si të planifikoni një pushim edukativ veror?

Mos u mjaftoni me edhe një udhëtim në Disney këtë verë – mendoni një udhëtim argëtues të mbushur me aktivitete mësimi për...

Katër hapa për të shtyrë plakjen

Çdokush dëshiron ta dijë sekretin e të jetuarit gjatë. Por, e dini çfarë? Nuk ka vetëm një mënyrë për të parandaluar p...

Tiroidea, Hipotiroidizmi

Tensioni i lartë i gjakut

Katër hapa për të shtyrë plakjen

Çdokush dëshiron ta dijë sekretin e të jetuarit gjatë. Por, e dini çfarë? Nuk ka vetëm një mënyrë për të parandaluar p...

Hipertensioni gjatë shtatzënisë

Hipertensioni, ose presioni i lartë i gjakut, mund të jetë serioz për ju dhe foshnjën tuaj nëse nuk monitorohet nga afër. Ndiqni këto hapa për...

Pamjaftueshmëria e zemrës

Numrat në fillim të paragrafëve korrespondojnë me kohën në video. 00:01 - Një zemër e shëndetshme, siç shihet në këtë v...

Si të hani ushqime që ulin kolesterolin?

Mbajtja e kolesterolit nën kontroll është çelës për jetë të shëndetshme dhe të lumtur. Mënyra më e mirë është ...

Tumoret e ovariumeve

Infeksionet mikotike, trajtimi natyral

Infeksioni mikotik (i shkaktuar nga myqet) gjenital është një kombinim i pakëndshëm i të kruarave, irritimit dhe sekretit të shtuar. Ai mund të shk...

Si t’i mbijetoni menopauzës që kalon nëna?

Menopauza jo më kot quhet “ndryshim” – ajo e transformon nënën tuaj të ëmbël në një person të trazuar dhe në humor jo t...

Katër hapa për të shtyrë plakjen

Çdokush dëshiron ta dijë sekretin e të jetuarit gjatë. Por, e dini çfarë? Nuk ka vetëm një mënyrë për të parandaluar p...

Tuberkulozi

Keni kollitje? Apipol dhe Apitusik - një zgjidhje natyrale!

Apipol® - shurup mjalti me macerat të rrënjëve të mullagës dhe tinkturë propolisi. NDIHMON NË QETËSIMIN E KOLLËS Apipol shurup...

Pneumotoraksi, çfarë është?

Pneumotoraksi shkaktohet nga dalja e ajrit në hapësirën në mes të shtresave të indit mbështjellës të mushkërive. Lexoni tekstin në v...

Pneumonia, shpjegim vizual

Vërejtje: Numrat në fillim të paragrafëve tregojnë përputhjen kohore të paragrafit (sekondat) me videon e sipërme. 0.12 - Pneumonia ësht&eum...

Tonsiliti

Pneumonia, shpjegim vizual

Vërejtje: Numrat në fillim të paragrafëve tregojnë përputhjen kohore të paragrafit (sekondat) me videon e sipërme. 0.12 - Pneumonia ësht&eum...

Tromboza e thellë venoze

Katër hapa për të shtyrë plakjen

Çdokush dëshiron ta dijë sekretin e të jetuarit gjatë. Por, e dini çfarë? Nuk ka vetëm një mënyrë për të parandaluar p...

Hipertensioni gjatë shtatzënisë

Hipertensioni, ose presioni i lartë i gjakut, mund të jetë serioz për ju dhe foshnjën tuaj nëse nuk monitorohet nga afër. Ndiqni këto hapa për...

Katër hapa për të shtyrë plakjen

Çdokush dëshiron ta dijë sekretin e të jetuarit gjatë. Por, e dini çfarë? Nuk ka vetëm një mënyrë për të parandaluar p...

Si të hani ushqime që ulin kolesterolin?

Mbajtja e kolesterolit nën kontroll është çelës për jetë të shëndetshme dhe të lumtur. Mënyra më e mirë është ...

Tensioni i ulët i gjakut

Katër hapa për të shtyrë plakjen

Çdokush dëshiron ta dijë sekretin e të jetuarit gjatë. Por, e dini çfarë? Nuk ka vetëm një mënyrë për të parandaluar p...

Hipertensioni gjatë shtatzënisë

Hipertensioni, ose presioni i lartë i gjakut, mund të jetë serioz për ju dhe foshnjën tuaj nëse nuk monitorohet nga afër. Ndiqni këto hapa për...

Pamjaftueshmëria e zemrës

Numrat në fillim të paragrafëve korrespondojnë me kohën në video. 00:01 - Një zemër e shëndetshme, siç shihet në këtë v...

Katër hapa për të shtyrë plakjen

Çdokush dëshiron ta dijë sekretin e të jetuarit gjatë. Por, e dini çfarë? Nuk ka vetëm një mënyrë për të parandaluar p...