A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Gurët në veshka

Si ta ndihmoni fëmijën të mos urinojë në shtrat?

Kur fëmija juaj nuk mund ta kontrollojë urinimin në shtrat, kjo është shqetësuese për të dy ju. Ja disa këshilla se si mund ta zgjidhni proble...

Glaukoma

Perdja e syrit

Në syrin e shëndetshëm, thjerrëza e syrit është e pastër dhe lejon rrezet e dritës të kalojnë pa pengesa. Kur krijohet katarakta, thjerr&...

Gastriti

Ulni kaloritë me ushqime të shijshme

Pakësoni kaloritë nga ushqimet tuaja të preferuara duke ndjekur këto këshilla të thjeshta. Ju do të keni nevojë: Dy të bardha të ...

Ulni kaloritë pa lënë anash ushqimet e preferuara

Pakësoni kaloritë e konsumuara nga ushqimet tuaja të preferuara duke ndjekur këto këshilla të thjeshta. Ju do të keni nevojë për: Dy të ...

Çfarë të bëni për të parandaluar hemorroidet?

Të parandaloni hemorroidet është më lehtë se që keni menduar. Me pak ushtrime fizike, ushqim të kujdesshëm dhe ndryshime në shprehi, ju mund t...

Si të hani ushqime që ulin kolesterolin?

Mbajtja e kolesterolit nën kontroll është çelës për jetë të shëndetshme dhe të lumtur. Mënyra më e mirë është ...

Mendo, Ushqehu, Kurse

Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara (UNDP) në Kosovë përmes videos ka mbështetur kampanjën botërore të UNEP kundër hudhjes s&eum...

Si të hani meze të shëndetshme kur jeni në dietë?

Kënaquri me këto ushqime të shpejta të shëndetshme, me pak kalori, pa hequr dorë nga dieta. Ju do të keni nevojë: Pemë të fresk&e...

Gazrat

Ulni kaloritë me ushqime të shijshme

Pakësoni kaloritë nga ushqimet tuaja të preferuara duke ndjekur këto këshilla të thjeshta. Ju do të keni nevojë: Dy të bardha të ...

Si ta trajtoni diarrenë?

Simptomat e diarresë përfshinë jashtëqitje të shpeshta, ngërçe abdominale dhe dehidrim, të cilat të gjitha janë të mundimshme p&eu...

Ulni kaloritë pa lënë anash ushqimet e preferuara

Pakësoni kaloritë e konsumuara nga ushqimet tuaja të preferuara duke ndjekur këto këshilla të thjeshta. Ju do të keni nevojë për: Dy të ...

Si të hani meze të shëndetshme kur jeni në dietë?

Kënaquri me këto ushqime të shpejta të shëndetshme, me pak kalori, pa hequr dorë nga dieta. Ju do të keni nevojë: Pemë të fresk&e...

Çfarë të bëni për të parandaluar hemorroidet?

Të parandaloni hemorroidet është më lehtë se që keni menduar. Me pak ushtrime fizike, ushqim të kujdesshëm dhe ndryshime në shprehi, ju mund t...

Gingiviti

Si ta menaxhoni daljen e dhëmbëve te foshnjat?

Qetësoni mishin e dhimbshëm të dhëmbëve dhe pakësojeni mundimin që shpesh shoqëron daljen e dhëmbëve te bebet. Ju do të keni nevoj&...

Goditja në tru

Katër hapa për të shtyrë plakjen

Çdokush dëshiron ta dijë sekretin e të jetuarit gjatë. Por, e dini çfarë? Nuk ka vetëm një mënyrë për të parandaluar p...

Katër hapa për të shtyrë plakjen

Çdokush dëshiron ta dijë sekretin e të jetuarit gjatë. Por, e dini çfarë? Nuk ka vetëm një mënyrë për të parandaluar p...

Pamjaftueshmëria e zemrës

Numrat në fillim të paragrafëve korrespondojnë me kohën në video. 00:01 - Një zemër e shëndetshme, siç shihet në këtë v...

Si të hani ushqime që ulin kolesterolin?

Mbajtja e kolesterolit nën kontroll është çelës për jetë të shëndetshme dhe të lumtur. Mënyra më e mirë është ...

Gripi, ftohja dhe gripi i stomakut

Pneumonia, shpjegim vizual

Vërejtje: Numrat në fillim të paragrafëve tregojnë përputhjen kohore të paragrafit (sekondat) me videon e sipërme. 0.12 - Pneumonia ësht&eum...