Këshila për bebe

Foshnja juaj nuk është mirë? Ja si ta zbuloni

Bebet japin shenja të ndryshme kur ata nuk ndjehen mirë. Më të dukshmet prej tyre janë rritja e temperaturës, rrjedhja e hundës, kollitja dhe puçrrat.