Këshila për shtatzëna

Tridhjetë mënyra për të zbuluar shtatzëninë tuaj (Pjesa 2)

Zbulimi i shtatzënisë përmes mbishkrimeve ju ofron një laramani mënyrash për ta zbuluar shtatzëninë tuaj.

 • Hemorroidet, ilaçe natyrale për largimin e tyre

  Hemorroidet janë patologji shumë e zakonshme që prekin të paktën një herë në jetën e tyre pothuajse të gjithë popullatën. Problemi ndodh me frekuencë të barabartë në të dyja gjinitë, edhe pse tek gratë duhen marrë parasysh rreziqet e mundshme që lidhen me shtatzëninë.

 • Acidi folik ndihmon në parandalimin e autizmit

  Përdorimi i acidit folik para, gjatë shtatzënisë dhe edhe pas lindjes, mund të ndihmojë në parandalimin e autizmit te fëmijët.

 • Çfarë duhet të dinë burrat për gratë shtatzëna?

  Është shumë e rëndësishme që gjatë muajve të shtatzënisë, bashkëshorti të dijë të sillet siç duhet me gruan, e cila, për shkak të ndryshimeve trupore, mund të ndryshojë edhe “karakterin”.

 • Gjakderdhjet gjatë shtatzënisë, shkaktarët dhe rreziqet

  Gjakderdhjet gjatë shtatzënisë janë një dukuri relativisht e shpeshtë, por ato mund të jenë edhe shenjë e rrezikshme dhe ju gjithmonë duhet të kontaktoni mjekun kurdo që kjo ndodh.

 • 10 këshilla për të ngrënë më mirë gjatë shtatzënisë

  Për shkak të ndryshimeve të mëdha hormonale në organizëm, në këtë fazë janë të njohura fenomenet e “urisë së nxehtë”, urisë ndaj produkteve të caktuara, ndryshueshmërisë së shqisës së të nuhaturit apo edhe të ndjesive të përzierjes e të pështjellimit në stomak.

 • Vendet ku mund të infektoheni më lehtë

  Në këtë periudhë gripi, virozash dhe infeksionesh bakteriale, do të ishte mirë që të bëni kujdes për veten, duke shmangur vendet me shumë mikrobe! Ja se çfarë këshillohet…`

 • 30 mënyra për të zbuluar shtatzëninë tuaj (Pjesa 1)

  Keni një sekret të veçantë për të treguar? Ju mund të zgjidhni t’i tregoni vetëm një grupi të vogël të njerëzve në tremestrin tuaj të parë (kur është vështirë të dalloheni nga pamja) ose ndoshta dëshironi që e gjithë bota ta kuptojë!

 • Gjërat që duhet t’i bëni para lindjes

  Shfrytëzojeni shumicën e kohës që keni para se foshnja juaj të arrijë. Kaloni sa më shumë kohë në shtrat dhe shijoni gjumin! Qëndrimi në shtrat do të jetë një gjë e të kaluarës kur foshnja juaj të arrijë...

 • Kush ka nevojë për hekur shtesë?

  Çdokush ka nevojë për sasi të mjaftueshme të hekurit, por janë disa grupe të njerëzve të cilët janë më të prirë të vuajnë nga mungesa e tij dhe të kenë nevojë për plotësim.