Këshila për ushqimin

Kosi dhe dobitë shëndetësore të konsumimit të tij

Shkenca thotë se vetëm një sasi e vogël kosi në frigorifer paraqet një “arsenal” të vërtetë të mbrojtjes shëndetësore. Më poshtë do të njiheni më të gjitha të mirat që ju vijnë nga konsumimi i tij.