A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Lëkura dhe flokët

Kanceri jo-melanomë i lëkurës

Çdo vit, miliona njerëz kuptojnë se kanë kancerin e lëkurës. Kanceri i lëkurës është po...

Lupusi, njohuri të përgjithshme

Lupusi është sëmundje autoimune gjatë të cilët qelizat mbrojtëse të organizmit sulmojnë ...

Herpes simplex

Herpes simplex është një infeksion shumë i shpeshtë virusal. Kjo sëmundje paraqitet në for...

Rënia e flokëve

A e keni ditur se ju humbi deri në 100 qime të flokëve çdo ditë? Kjo është normale, dhe te...

Alopecia

Alopecia paraqet një sëmundje e cila shoqërohet me rënie të flokëve në zona me formë rret...

Psoriaza

Psoriaza është një sëmundje e lëkurës e cila karakterizohet nga njolla të kuqe, bardha ose...

Ekzema

Ekzema është një sëmundje e lëkurës e shkaktuar nga inflamacioni. Dermatiti atopik është ...

Aknet

Aknet, ose siç njihet në mjekësi akne vulgaris, janë një problem i lëkurës që më së shu...