A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Mushkëritë, frymëmarrja

Bronkiektazitë

Bronkiektazitë janë sëmundje kronike, të lindura ose të fituara, që karakterizohen me zgjer...

Çfarë është astma?

Astma është një sëmundje kronike (afatgjate) e mushkërive e cila inflamon dhe ngushton rrug...

Çfarë është bronkiti?

Bronkiti është një sëmundje e rrugëve të frymëmarrjes e cila shkakton inflamim (pezmatim) ...

Kanceri i mushkërive

Kanceri i mushkërive është vrasësi numër një si për meshkujt ashtu edhe për femrat në me...

Tuberkulozi

Tuberkulozi (TBC) është një infeksion bakterial i shkaktuar nga Mycobacterium tuberculosis. Ky...

Pneumonia

Pneumonia është një infeksion në njërën ose të dyja mushkëritë. Shumë mikroorganizma, s...