A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Semundjet me shkronjen: Dh

Dhimbja e veshit

Otitet kanë dhimbje të forta dhe janë të shpeshta tek fëmijët. Ato prekin si fëmijët asht...

Dhimbja e kokës

Migrena është kokëdhimbje e fortë që zakonisht shoqërohet me nauze, vjellje dhe ndjeshmëri...

Dhimbja e shpinës

Dhimbja e shpinës mund të jetë nga një dhimbje e lehtë, e vazhdueshme, deri te një dhimbje ...

Dhëmbët, pezmatimi i mishit

Sëmundjet e mishit të dhëmbëve janë sëmundje shumë të përhapura gjithkund në botë. Kë...

Dhimbja reumatoide e nyjave

Artriti është një term i përgjithshëm që nënkupton inflamimin e nyjave. Inflamimi i nyjave...

Dhimbja e nyjave

Artriti nënkupton inflamim (pezmatim, ndezje) të nyjave. Inflamacioni është një reaksion nat...

Dhimbja e fytit

Dhimbja e fytit zakonisht është shenja e parë e një ftohjeje. Mirëpo, dhimbja e fytit nga ft...