A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Semundjet me shkronjen: V

Veshkat, infeksionet e traktit urinar

Infeksionet janë sëmundje të cilat shkaktohen nga mikrobet – organizmat shumë të vegjël t...

Veshkat, kanceri

Kanceri i veshkave është kanceri i cili krijohet në indin e veshkave. Kanceri i veshkave përf...

Veshkat, gurët

Gurët në veshka, një prej sëmundjeve më të dhimbshme urologjike, kanë shoqëruar njerëzim...

Vertigo

Marramendja është një fjalë e cila shpesh përdoret për të përshkruar dy ndjenja të ndrys...

Vaginitisi

Vaginitisi është një term mjekësor që përdoret për të përshkruar sëmundje të ndryshme ...

Vartësia nga alkooli

Alkoolizmi paraqet shprehi të pashëndetshme ose të rrezikshme të konsumimit të alkoolit – ...

Vezoret, cistet dhe tumoret

Cistet janë qeska të mbushura me lëng që mund të formohen në ovariume. Janë shumë të shp...

Veshkat, cistet

Një cist i thjeshtë i veshkave është një qese e rrumbullakët, një ind me mur të hollë os...