A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Semundjet me shkronjen: R

Rënia e flokëve

A e keni ditur se ju humbi deri në 100 qime të flokëve çdo ditë? Kjo është normale, dhe te...

Rektumi, Kanceri

Kanceri i kolonit është kanceri i cili formohet në indin e kolonit (pjesës më të gjatë të...

Reuma, Artriti reumatoid

Artriti është një term i përgjithshëm që nënkupton inflamimin e nyjave. Inflamimi i nyjave...

Reuma, Artriti

Artriti nënkupton inflamim (pezmatim, ndezje) të nyjave. Inflamacioni është një reaksion nat...

Ritmi i zemrës, çrregullimi

Aritmia është një çrregullim i ritmit të rrahjeve të zemrës. Gjatë aritmisë, zemra mund ...

Refluksi gastroezofageal, GERD

Teknikisht, urthi (thartira ose djegësira e lukthit) është simptoma që ndjeni kur acidi del n...