A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Semundjet me shkronjen: B

Bronkiektazitë

Bronkiektazitë janë sëmundje kronike, të lindura ose të fituara, që karakterizohen me zgjer...

B, Hepatiti

Hepatiti B është një sëmundje e mëlçisë. Fjala hepatit do të thonë inflamacion (pezmatim...

Bronkiti akut

Bronkiti është një sëmundje e rrugëve të frymëmarrjes e cila shkakton inflamim (pezmatim) ...

Bulimia

Bulimia është një prej çrregullimeve më të shpeshta të të ushqyerit. Njerëzit me bulimi ...

Barkqitja, Diarreja

Diarreja nënkupton zbrazje të shpeshtë, të tepërt dhe të hollë (të lëngshme) e zorrëve....