A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Kanceri

Kanceri i trurit

Tumoret e trurit nuk janë një problem shumë i rrallë. Me mijëra e mijëra njerëz diagnostik...

Kanceri metastatik

Kanceri metastatik është kanceri i cili shpërndahet nga vendi ku është krijuar për të par...

Kanceri i veshkave

Kanceri i veshkave është kanceri i cili krijohet në indin e veshkave. Kanceri i veshkave përf...

Kanceri jo-melanomë i lëkurës

Çdo vit, miliona njerëz kuptojnë se kanë kancerin e lëkurës. Kanceri i lëkurës është po...

Cistet dhe tumoret e ovariumeve

Cistet janë qeska të mbushura me lëng që mund të formohen në ovariume. Janë shumë të shp...

Kanceri i prostatës

Kanceri i prostatës është lloji i kancerit i cili fillimisht formohet në indin e prostatës (...

Kanceri i zorrës së trashë

Kanceri i kolonit është kanceri i cili formohet në indin e kolonit (pjesës më të gjatë të...

Kanceri i mëlçisë

Kanceri primar i mëlçisë është kancer i cili formohet në indin e mëlçisë. Kanceri sekond...

Kanceri i mushkërive

Kanceri i mushkërive është vrasësi numër një si për meshkujt ashtu edhe për femrat në me...

Kanceri i gjirit

Kanceri i gjirit është forma më e shpeshtë e kancerit që prek femrat, por jo më edhe shkakt...

Kanceri i kockave

Kanceri i eshtrave është një tumor malinj (kanceroz) i cili shkatërron indin normal të eshtr...

Leukemia

Leukemia është kancer i cili fillon në indin që krijon gjakun. Për të kuptuar kancerin, ës...